Ons Team

Image

Kris Oosting - Acupuncturist en Herbalist.

Image

Jean Chin - Acupuncturist en Herbalist.

Jean en Kris, de eigenaren en gedreven professionals in hun vakgebied, zijn sinds 2003 werkzaam als acupuncturisten en fytotherapeuten in Bussum. Zij beschikken over de vereiste diploma's na een intensieve zevenjarige studie, waarmee ze hun professionele competenties voor hun praktijk aantonen. Met hun toewijding aan constante groei en verbetering volgen ze jaarlijks bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Tussen 2007 en 2010 hebben Jean en Kris hun kennis verder verdiept door studies te volgen aan de Shandong University of TCM in Jinan, China. Na succesvolle afronding van hun examens onder toezicht van vooraanstaande figuren als prof. dr. Jiang Jianguo en prof. dr. Tao Han Hua, ontvingen ze hun diploma's uit handen van de directeur van de Shandong TCM Universiteit, prof. dr. Wang Xinlu. Al deze inspanningen werden begeleid door prof. dr. Li Jie. Bovendien hebben ze waardevolle praktijkervaring opgedaan door stages bij het Second People's Hospital in Qing-Dao in 2001 en het Shandong TCM Hospital in Jinan in 2007, 2008, 2009 en 2010, waarbij ze verschillende afdelingen betreffende acupunctuur en Chinese fytotherapie hebben verkend.

Hun expertise is ook erkend in de media. Zowel Jean als Kris zijn verschenen in het programma "Man-Vrouw" van de EO over Taiji Quan, op TV Amersfoort met het Taiji-demoteam en in andere programma's zoals "Klokhuis" en "Je Echte Leeftijd". In 2014 werden ze geïnterviewd door de BOS, zowel persoonlijk als tijdens een bijscholing bij de Academie Qing-Bai.

Kris heeft daarnaast een uitgebreide ervaring in het onderwijs, als hoofddocent Chinese Kruidentherapie bij de Academie Qing-Bai van 2006 tot 2022. Sinds 2016 biedt hij bijscholing aan in de Balans Methode Acupunctuur, waarover hij twee boeken heeft gepubliceerd. Zijn toewijding aan kennisoverdracht en het bevorderen van begrip voor zijn vakgebied is een weerspiegeling van zijn passie en expertise.

Image

Fransisca Ekkel - Acupuncturist & herbalist.

Image

Widi Widiyati - Acupuncturist.

Image

Fang Yeh - Acupuncturist & Herbalist

Sinds 2015 levert Fransisca deskundige diensten aan als een bekwame acupuncturist en herbalist. Ze heeft haar grondige opleiding genoten aan de prestigieuze Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai.

Haar ontwikkeling binnen dit vakgebied werd verder verrijkt door haar stage in 2014 bij het Second People TCM Hospital in Qing Dao, China. Haar prestaties en toewijding tijdens deze periode werden erkend met een certificaat van voltooiing.

Met een toewijding aan continue professionalisering volgt Fransisca jaarlijks bijscholingen en intervisies. Ze is van mening dat er altijd ruimte is voor verbetering, een ethos dat haar motiveert om haar vaardigheden voortdurend te verfijnen en uit te breiden.

Bovendien draagt Fransisca bij aan het verspreiden van kennis binnen haar vakgebied. Ze assisteert en geeft demonstraties bij de bijscholingscursus "Effectief Pijn Behandelen met Acupunctuur", georganiseerd door Kris Oosting in samenwerking met de Academie Qing-Bai. Haar rol hierin benadrukt haar inzet voor educatie en de ontwikkeling van acupunctuur als een effectieve behandelmethode.

Widi heeft een indrukwekkende professionele achtergrond en biedt sinds 2013 deskundige acupunctuurbehandelingen aan. Voordat zij zich op deze richting stortte, heeft ze 17 jaar lang waardevolle ervaring opgedaan als geregistreerde verpleegkundige. Ze heeft gediend op diverse gespecialiseerde afdelingen, waaronder urologie, gynaecologie, cardiologie en pulmonologie, en was tevens verantwoordelijk voor de coördinatie van deze afdelingen.

Haar overgang naar acupunctuur werd verder versterkt door een stage die zij in 2011 voltooide in Beijing, China. Deze internationale ervaring heeft bijgedragen aan haar diepgaande kennis en begrip van de veld, een feit dat wordt ondersteund door haar certificering van deze stage.

Een fervent voorstander van continue professionele ontwikkeling, zet Widi zich in voor jaarlijkse bijscholing en intervisie sessies. Dit stelt haar in staat om haar vaardigheden regelmatig te verfijnen en uit te breiden, zodat ze haar patiënten de meest geavanceerde zorg kan bieden.

Bovendien deelt Widi haar expertise door te assisteren en demonstraties te geven bij de bijscholingscursus "Effectief Pijn Behandelen met Acupunctuur" onder leiding van Kris Oosting, in samenwerking met de Academie Qing-Bai. Haar betrokkenheid hierbij getuigt van haar toewijding aan het verspreiden van kennis en het verder bevorderen van de praktijk van acupunctuur.

Fang Yeh is sinds 2017 een erkende acupuncturist en herbalist met diepe roots in de wereld van traditionele Chinese geneeskunde. Ze komt uit een familie van gerenommeerde therapeuten, waar beide grootvaders respectievelijk acupuncturist en herbalist waren. Haar opvoeding, doordrenkt van deze rijke medische traditie, heeft haar passie voor het veld gevormd.

Ondanks haar erfgoed, volgde Fang aanvankelijk een uiteenlopende carrière. Ze behaalde haar diploma's in Talen en Culturen van China, evenals Fiscaal recht aan de prestigieuze Universiteit van Leiden. Na haar studie heeft zij bijna 12 jaar met succes in de corporate sector gewerkt.

In 2012 koos Fang ervoor om terug te keren naar haar afkomst en begon ze haar professionele reis in de traditionele Chinese geneeskunde. Tijdens haar opleiding deed ze waardevolle praktijkervaring op door stages te lopen bij diverse praktijken.

Toegewijd aan professionele ontwikkeling en het bijhouden van de nieuwste trends in haar vakgebied, volgt Fang jaarlijks verschillende bijscholingscursussen en nascholingstrajecten. Dit stelt haar in staat om haar patiënten voortdurend de best mogelijke zorg en behandeling te bieden.

Daarnaast draagt ze actief bij aan de verspreiding van kennis binnen haar vakgebied. Ze assisteert en geeft demonstraties bij de bijscholingscursus "Effectief Pijn Behandelen met Acupunctuur", georganiseerd door Kris Oosting in samenwerking met de Academie Qing-Bai. Haar bijdragen hieraan illustreren haar inzet voor het bevorderen van de effectiviteit van acupunctuur als een behandelmethode.

De Kliniek

Image

De kliniek.

Sinds 01 januari 2018 zitten wij in ons nieuwe pand rustig gelegen aan de Huizerweg te Bussum.
Hier hebben wij vier professionele behandelkamers ter beschikking.
Daarvoor hebben wij 15 jaar aan de Vondellaan gezeten.


Image

De wachtkamer met de laatste informatie op de tafel.

Image

De receptie.

Image

Een van de vier behandelkamers.

© 2018-2020 ACU pijnkliniek - Made by DFS [XpertSys]

Deze website maakt gebruik van een cookie. Geen cookies voor sales, marketing, derden, etc.